Vakbeurs, conferentie en drone-vliegshow in één
Toekomst van robotica en drones gepresenteerd tijdens RoboBusiness Europe en TUS Expo 2017

Robo Business Media organiseert in samenwerking met RoboValley van 19 tot en met 21 april 2017 The Unmanned Systems Expo (TUS Expo) en Robobusiness Europe in het World Forum Den Haag. De opening van deze geïntegreerde robotica- en dronebeurzen belooft spectaculair te worden. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn van Oranje van Startup Delta is bij de opening  aanwezig, evenals Kim Liebregts van Tesla, Noel Sharkey van Responsible Robotics Foundation en Melonee Wise van Fetch Robotics; grote namen uit de technologie- en roboticawereld.

De First International Robotics Week verenigt de vakbeurzen en congressen van RoboBusiness Europe, TUS Expo en ROS Industrial Summit en is daarmee één van de grootste zakelijke robotica-evenementen van Europa. Er komen duizenden bezoekers vanuit de hele wereld en er zijn meer dan driehonderd deelnemende bedrijven en onderzoeksinstellingen.

De conferentie en vakbeurs vinden plaats in het World Forum in Den Haag. Het congresprogramma van TUS Expo en RoboBusiness Europe bestaat uit lezingen en paneldiscussies door meer dan zestig vermaarde sprekers en wetenschappers uit de hele wereld. De mix van robotica én drone-specialisten maakt het een uniek evenement, waar de verschillende disciplines en netwerken samenkomen en hun nieuwste innovaties presenteren en tonen aan de wereld.

Niels Westendorp, medeoprichter van Robo Business Media: “Het combineren van deze evenementen biedt de mogelijkheid om, samen met toonaangevende partners, een indrukwekkend internationaal drone- en robotica-evenement in Europa te organiseren waarbij marktpartijen actief met elkaar worden verbonden.”

De strategische samenwerking met RoboValley, het internationale roboticaplatform dat is voortgekomen uit TU Delft Robotics Institute, biedt de organisatoren toegang tot hoogwaardige kennis en een groot internationaal netwerk van experts.

Arthur de Crook, managing director van RoboValley: “Met RoboValley als kennispartner en ‘host’ van deze First International Robotics Week, ontstaat er een unieke kans voor Nederland om zich als robotica- en innovatieland te profileren.”

Afzonderlijk van de beurs en het congres in Den Haag, staan er diverse demonstraties op het programma zoals een spectaculaire drone-vliegshow op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk en een demonstratie met aquabots bij RDM Rotterdam. Ook in Delft vinden activiteiten plaats, zoals het netwerkevenement RoboCafé NL in het oude stadhuis op de Markt en een VIP-diner in het gebouw van RoboValley.

The Unmanned Systems Expo en RoboBusiness Europe zijn zakelijke evenementen. Particulieren mogen de tentoonstelling en conferentie bezoeken tegen betaling van de toegangsprijs aan de kassa van het World Forum. Zie www.tusexpo.com en www.robobusinesseurope.com.
—————————————————————————————
Meer informatie:

De opening van TUS Expo en RoboBusiness Europe vindt plaats op woensdag 19 april om 10.30 uur in de Mississippi-zaal van het World Forum en is vrij toegankelijk voor alle bezoekers in tegenstelling tot de rest van het congresprogramma, waarvoor speciale kaarten worden verkocht.

Algemeen programma: https://tusexpo.com/wp-content/uploads/hem-tusrbe-programme-alg-v5.pdf
Conferentieprogramma: http://robobusinesseurope.com/program/
Sprekers: http://robobusinesseurope.com/conference-speakers/

Media-accreditatie en meer informatie:

Wilt u zich opgeven als journalist om RoboBusiness Europe en TUS Expo te verslaan? Daarvoor, en voor meer informatie over RoboBusiness Europe, TUS Expo en First International Robotics Week kunt u contact opnemen met:

Anoeska Hagenstein – Chief Operations Officer
a.hagenstein@robobusinessmedia.com
Tel 06 396 99110

Stijn Laagland – Marketing Executive
s.laagland@robobusinessmedia.com
Tel 06 470 86541

Robo Business Media
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
015-7601618
www.robobusinessmedia.com

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn