Home / Job vacancies

Job vacancies

Stage-plaats Medewerker Evenementen
Robo Business Media

Robo Business Media is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om het team te komen versterken. Wij zijn een internationale toonaangevende organisatie in het veld van de robotica en onbemande systemen (drones) waarin wij vakbeurzen en conferenties organiseren en de bijbehorende online community opzetten. Tevens zijn we actief op het gebied van de distributie van de aan deze industrie gerelateerde business- en wetenschappelijke content/intelligence. Wij organiseren onder andere TUS Nordics, TUS Expo en RoboBusiness Europe en Drone Clash.

De functie
Als Stagiaire Events bestaat jouw functie uit het ondersteunen bij het coördineren van de beurzen, congressen en evenementen in binnen- en buitenland. Hierbij kun je onder andere denken aan de productionele opvolging bij locaties en leveranciers, het online beschikbaar maken van een beurshandboek en het directe contact met de klanten en diverse (inter)nationale standhouders. Verder heeft de functie een sterk administratief karakter. Soms vereist een evenement aanwezigheid op locatie.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en flexibele team speler om ons team te versterken. De volgende functie eisen zijn van toepassing:
> Student Hotel- en Toerisme, Events- en Facility management
> MBO/HBO werk- en denkniveau
> Goede kennis van MS Office applicaties
> Goede communicatieve vaardigheden, zowel in spraak als schrift (Nederlands en Engels)

Hoe wij jou graag zien
> Je bent resultaatgericht en hebt een groot oplossend vermogen
> Je bent representatief en stressbestendig
> Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent kwaliteitsbewust
> Je bent vrolijk, enthousiast, flexibel en een echte team speler

Het is een pré als je al ervaring hebt in evenementen en/of projectorganisatie en als je affiniteit hebt met techniek, robots en drones.

Wat wij bieden
Houd je van zelfstandig zaken oppakken en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Dan kun je rekenen op een veelzijdige stage binnen een leuk team in een dynamische werkomgeving in een mooi pand dichtbij het centrum van Delft. Uiteraard krijg je begeleiding en voldoende ruimte om je eigen creativiteit te laten zien. In principe betreft dit een meewerkstage. Robo Business Media is een startend bedrijf, we bieden alleen vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer maar hiervoor krijg je alle ruimte om te ontwikkelen en werk je mee aan het succes van deze jonge organisatie.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johanna Klijnsma, T: 015 7601618

Stuur je motivatie en CV naar j.klijnsma@robobusinessmedia.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!